Image of Jaromír Hanzlík

Jaromír Hanzlík

Sorry, couldn't find any biography for Jaromír Hanzlík. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 16, 1948 In Český Těšín, Československo
Movie/TV Credits:
43
First Appeared:
In the movie Dům na nebesích
Latest Project:
Movie Pravý rytíř 2016-12-24
Known For
Poster of Jen o rodinných záležitostech
Poster of Cosmos: A Personal Voyage
Poster of Nemocnice na kraji města
Poster of Byl jednou jeden dům
Filmography
Movie Dům na nebesích Fanda 2019
Movie Dva na koni jeden na oslu 2019
Movie Pravý rytíř 2016-12-24
Movie Gangster Ka 2015-09-10
Movie Korunní princ 2015-12-24
Movie Rodinka 2010-01-01
Movie Soul at Peace strojvůdce Smejkal 2009-01-29
Movie Men in Rut Jarda Hanák 2009-08-20
Movie O perlové panně Kornelius 1997-05-08
Movie The Immortal Woman král Ctirad 1993-11-25
Movie Danger pleine lune Père d'Alex 1992-01-01
Movie Jen o rodinných záležitostech tajemník KV KSČ Jaroslav Mrázek 1991-04-01
Movie The Gentle Barbarian pan Nejedlo 1990-09-20
Movie Motýlí cas Père d'Alex 1990-08-01
Movie The End of Old Times Spera 1990-02-01
Series Cirkus Humberto Vašek Karas 1988-01-01
Movie Případ Platfus Svačina 1985-01-01
Movie Lucy, the Menace of Street otec Lucie 1984-01-18
Movie Les fêtes des perce-neige Leli 1984-01-01
Movie ...and again that Lucy! otec Lucie 1984-11-29
Movie Cutting It Short Pepin 1981-02-01
Series Cosmos: A Personal Voyage Johannes Kepler 1980-09-28
Movie The Secret of Steel City Ingenieur Marcel Zodiak / Moltke 1979-05-01
Movie Otec nebo bratr 1978-01-10
Series Nemocnice na kraji města Roman Jáchym 1978-11-05
Series Žena za pultem skladník Oskar 1978-02-24
Movie Ikarův pád Ondřej 1977-01-01
Movie Léto s kovbojem Honza 1976-01-01
Movie Podnájemníci Zbyněk Kučera 1976-12-26
Movie Dva muži hlásí příchod 1975-07-06
Movie How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer JUDr. Jindřich Mráček 1975-03-01
Movie Noc na Karlštejně Pešek 1974-07-01
Series Byl jednou jeden dům Martin Hrachový, syn 1974-01-01
Series Taková normální rodinka Zdeněk 1971-11-01
Movie Nevěsta Ondřej 1970-09-25
Movie A Killer on the Tracks Karlíček 1970-08-14
Movie Devilish Honeymoon 1970-09-03
Movie Slasti Otce vlasti Karel IV 1969-08-08
Movie La plaisanterie Lieutenant 1969-02-28
Movie Jindřich IV. 1968-01-01
Movie Romance for Bugle Vojta 1967-03-03
Movie Carriage to Vienna Hans 1966-11-11
Movie Every Young Man vojín Petrus 1966-05-13